Isporuka i plaćanje

Isporuka, vreme isporuke i troškovi dostave

Isporuka se odvija putem Post Express i AKS kurirske službe. Način isporuke je moguće samostalno birati prilikom poručivanja na sajtu.

Isporuka putem kurirske službe

Ukoliko se šalje kuriskom službom AKS ili Post Express troškovi isporuke iznose 430 din. i nezavisni su od mase i vrednosti paketa. Vreme isporuke okvirno 2-5 radna dana. Paketi se šalju svakog radnog dana u 9h. Kuririska služba snosi odgovornost za celovitost paketa i eventualna oštećenja u transportu. Molimo Vas, otvorite paket prilikom preuzimanja, kako biste utvrdili celovitost njegovog sadržaja. Ukoliko je nešto oštećeno, neophodno je da sastavite reklamacioni zapisnik sa kurirom o nastaloj šteti. Jedino sa Vašim primerkom reklamacionog zapisnika je moguće raditi slanje novog paketa.

Trgovac je dužan da potrošaču preda robu u količini i kvalitetu koji su ugovoreni najkasnije i roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu. Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe, osim ukoliko nije drugačije ugovoreno. Za razliku od prodaje na prodajnom mestu, u daljinskoj trgovini potrošač ima pravo da odustane od ugovora u roku od 14 dana pd dana zaključenja ugovora na daljinu.

Plaćanje pouzećem

Gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja paketa sa naručenim proizvodima. Ovaj vid plaćanja je predviđen za poslovanje sa fizičkim licima. Troškovi isporuke idu na teret potrošača, osim ukoliko nije drugačije ugovoreno.

Plaćanje Virmanski

Avansno plaćanje predviđeno uglavnom za poslovanje sa pravnim subjektima, ali i sa fizičkim licima kojima je ovaj vid plaćanja pogodniji. Nakon izvršene porudžbine, automatski dobijate narudžbenicu - spisak porucenih delova sa informacijama koje ste ostavili, to je samo narudžbenica i obaveštenje da ste uspešno izvršili poručivanje. To nije predracun . U roku od pola sata putem e-maila tada dobijate zvanični predračun na osnovu kojeg se vrši plaćanje. Nakon izvršene uplate, paket sa poručenim proizvodima se šalje. Troškovi isporuke idu na teret primaoca osim ukoliko nije drugačije ugovoreno.

Plaćanje u maloprodajnom objektu

Gotovinsko plaćanje u maloprodajnom objektu prilikom ličnog preuzimanja proizvoda. Dodatnog troška u vidu isporuke paketa ovde nema, jer se sadržaj paketa preuzima lično.