U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Agregati i mašine

Rezervni delovi namenjeni remontu i održavanju, kao i poboljšanju performansi vaših građevinskih mašina, uključujući agregate / generatore struje, vibro žabe i nabijače zemlje. Naš pažljivo odabrani asortiman rezervnih delova obezbeđuje sve što vam je potrebno za pouzdano održavanje i produženje radnog veka vaše opreme.

Ponosno pružamo visokokvalitetne rezervne delove od proverenih proizvođača kako bismo garantovali siguran i efikasan rad tokom vaših građevinskih i kućnih projekata. Bez obzira da li tražite zamenske motore, mehaničke komponente, električne delove ili specifične delove za vibro žabe i nabijače zemlje, naša kategorija rezervnih delova je prilagođena različitim zahtevima opreme.

Pregledajte našu raznoliku ponudu kako biste pronašli rezervne delove koji zadovoljavaju vaše potrebe. Investirajte u kvalitetne komponente koje će osigurati neprekidan rad vaše građevinske opreme, uz obezbeđenu visokokvalitetnu izdržljivost. Spremni smo podržati vaše građevinske poduhvate sa garantovanim standardima kvaliteta i konkurentnim cenama.