Kliknite ispod na sivu traku  FILTERI  i otvoriće Vam se opcije za filtriranje prikazanih proizvoda po izabranom kriterijumu.

Koristite FILTERE za prikaz proizvoda po izabranom kriterijumu

Kućišta / Šasije za kosilice

U našoj ponudi možete pronaći kućišta sa točkovima i ručicama u kompletu, namenjene za reparaciju kosilica koje imaju dobar motor, ali su njihova kućišta oštećena, korodirana ili u lošem stanju. Ovi kompleti omogućavaju vam da osvežite i produžite vek trajanja vaše kosilice bez potrebe za zamjenom celog uređaja.

Kućišta sa točkovima i ručicama su dostupna u različitim veličinama i modelima, kako bi se uklopile sa različitim tipovima kosilica. Zamena oštećenih ili istrošenih delova kosilice može značajno poboljšati njenu upravljivost i funkcionalnost.

Ovi kompleti su idealni za ljude koji žele da produže vek svog stare kosilice ili da je prilagode svojim potrebama. Reparacija kosilice može biti ekonomično rešenje i omogućiti vam da nastavite sa efikasnim košenjem vašeg travnjaka.

Pretražite našu ponudu kućišta sa točkovima i ručicama kako biste pronašli odgovarajući komplet za reparaciju vaše kosilice i obnovili njen izgled i funkcionalnost.