Kliknite ispod na sivu traku  FILTERI  i otvoriće Vam se opcije za filtriranje prikazanih proizvoda po izabranom kriterijumu.

Koristite FILTERE za prikaz proizvoda po izabranom kriterijumu

Filteri Filteri

Koferi za motore

Naša ponuda uključuje raznovrsne koferi za motore, dostupne u različitim veličinama i kapacitetima kako bi odgovarali različitim motociklima i skuterima. Bez obzira na to da li vozite sportski motocikl, skuter za gradsku vožnju ili terenski motocikl, kod nas ćete pronaći odgovarajući kofer koji će vam pružiti dodatni prostor i praktičnost.

Naši koferi su pažljivo dizajnirani kako bi bili funkcionalni, izdržljivi i estetski privlačni. Bez obzira na vaše potrebe za skladištenjem ili transportom opreme, možete se osloniti na naše koferi da vam pomognu da organizujete i zaštitite svoje stvari tokom vožnje.

Osim različitih veličina i kapaciteta, naša ponuda takođe obuhvata različite stilove i dizajne kako biste mogli da odaberete kofer koji se slaže sa estetikom vašeg motocikla. Uzmite svoj idealni kofer i unapredite svoje iskustvo vožnje sa dodatnim prostorom i funkcionalnošću koju pruža naša moto oprema.