U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Bočni koferi (bisage) za motor M-CASE 23L (37x23x47,5)

23550 din.
YMS-66
+

M-CASE YMS-66 Bočni Koferi za Vaš Motor - Savršen Partner na Putevima

Sanjarite o avanturama na dva točka? Da biste uživali u bezbrižnoj vožnji, potrebna vam je prava oprema, a M-CASE YMS-66 Bočni Koferi će vam pomoći da organizujete svoju vožnju i unesete dozu praktičnosti u svaku avanturu.

Sa zapreminom od impresivnih 23 litara, ovi bočni koferi pružaju dovoljno prostora za smeštaj svih vaših neophodnih stvari, bilo da se upuštate u dugačke ture ili jednostavno idete na kratku vožnju. Dimenzije 37x23x47,5 cm čine ih idealnim za većinu motora, i lako se montiraju na vašu mašinu.

M-CASE YMS-66 Bočni Koferi su robusni i izdržljivi, napravljeni od visokokvalitetnih materijala koji će izdržati različite vremenske uslove i putovanja. Zahvaljujući čvrstim zatvaračima, vaše stvari će biti sigurno smeštene tokom vožnje.

Jednostavan i elegantan dizajn ovih bočnih kofera dodatno doprinosi njihovoj privlačnosti. Takođe, nude praktične funkcije kao što su brza montaža i demontaža. Možete ih lako postaviti kada su vam potrebni i ukloniti kada nisu u upotrebi.

M-CASE YMS-66 Bočni Koferi su idealni za putovanja, svakodnevnu vožnju ili čak poslovne obaveze. Ova dodatna oprema će vam omogućiti da organizujete svoje stvari i olakšate vožnju, bez obzira na uslove na putu. Krenite na svoju sledeću vožnju sa sigurnošću da ste pripremljeni za sve izazove koje vam putovanje može doneti.

Kategorija proizvoda:
  • Oprema i pribor
Proizvođač:
M-CASE, Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop