Kočione i rashladne tečnosti

U našoj ponudi možete pronaći širok spektar kočionih tečnosti i antifriza specijalno razvijenih za motocikle i skutere sa vodenim hlađenjem. 

Kočione tečnosti su ključne za očuvanje efikasnog i pouzdanog sistema zaustavljanja vašeg motocikla. Naši proizvodi su pažljivo formulisani kako bi zadovoljili visoke standarde sigurnosti i performansi. Pružaju izvanrednu otpornost na visoke temperature i optimalno kočiono dejstvo, čime osiguravaju pouzdanu kontrolu u svim voznim uslovima.

Antifrizi su od suštinskog značaja za održavanje optimalne temperature motora i sprečavanje zamrzavanja u hladnim uslovima. Naši antifrizi su formulisani sa visokokvalitetnim sastojcima kako bi pružili efikasnu zaštitu od korozije, održavali odgovarajuću temperaturu motora i produžavali životni vek sistema za hlađenje.

Kada je u pitanju vožnja na dva točka, bezbednost i performanse su od suštinskog značaja. Naši proizvodi za kočenje i rashladni sistem su pouzdani partneri koji će vam pomoći da uživate u bezbrižnoj vožnji svakog dana. Poverite nam brigu o vašem motociklu ili skuteru i osigurajte im dug i bezbedan život na putu.