Filter vazduha trimera Villager Demon Womax AGM

70 din.
*9933mbn / *HE0183 / W07-74
+

Filter vazduha za trimere Villager BC 750, BC 900, BC 1250 i BC 1900 igra ključnu ulogu u očuvanju performansi vašeg trimera. Ovaj filter je specijalno dizajniran za ove modele trimera i pruža efikasnu filtraciju vazduha koji ulazi u motor, čime se sprečava ulazak prašine, čestica i nečistoća koje bi mogle oštetiti motor.

Ključne karakteristike filtera vazduha za trimere Villager BC 750, BC 900, BC 1250 i BC 1900 uključuju:

  1. Efikasna filtracija: Filter vazduha efikasno zadržava sitne čestice prašine, trave i drugih nečistoća, čime se čuva čistoća motora i produžava njegov vek trajanja.

  2. Visokokvalitetni materijali: Izrađen je od kvalitetnih materijala koji obezbeđuju pouzdanu filtraciju i dugotrajnost filtera.

  3. Jednostavna zamena: Zamena filtera vazduha je brza i jednostavna, što olakšava redovno održavanje vašeg trimer-a.

Redovna zamena filtera vazduha ključna je za očuvanje optimalnih performansi vašeg trimera. Kada je filter zagušen ili zaprljan, može doći do smanjenja protoka vazduha, što može uticati na efikasnost rada motora. Zamena filtera vazduha novim omogućava da vaš trimer nastavi da radi sa maksimalnim performansama, a istovremeno štiti motor od oštećenja uzrokovanih nečistoćama.

Ovaj filter vazduha za trimere Villager BC 750, BC 900, BC 1250 i BC 1900 je pouzdan izbor za očuvanje zdravlja vašeg motora i obezbeđivanje dugotrajnih performansi. Redovna zamena ovog filtera će produžiti vek trajanja vašeg trimera i omogućiti vam da obavite svoje radne zadatke sa sigurnošću.

Kategorija proizvoda:
  • Filter vazduha
Materijal:
Sunđer
Proizvođač:
Willtek, Tajvan

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 750
  • Villager BC 900
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI