Cilindar Tomos APN T14 fi 38 mm bez klipa

3190 din.
tm06104 / mb1970
+

Cilindar Tomos APN T14 fi 38 mm je kvalitetan cilindar bez klipa koji je namenjen za upotrebu u modelu Tomos APN T14. Ovaj cilindar ima nekoliko ključnih karakteristika koje doprinose njegovoj efikasnosti i pouzdanosti.

- Izdržljivost: Cilindar je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji mu omogućavaju da izdrži velike napore i produži vek trajanja. Otporan je na habanje i pruža dugotrajnu upotrebu.

- Precizna izrada: Cilindar je pažljivo izrađen sa visokom preciznošću, uz strogo kontrolisane tolerancije. To osigurava dobro usklađivanje sa klipom i drugim delovima motora, što rezultira optimalnim performansama.

- Efikasno hlađenje: Cilindar je opremljen efikasnim sistemom hlađenja koji pomaže u održavanju optimalne temperature motora. To sprečava pregrevanje i doprinosi boljem radu i performansama.

- Poboljšane performanse: Cilindar je dizajniran sa ciljem poboljšanja performansi motora. Pruža veću snagu i bolji obrtni moment, što rezultira boljim ubrzanjem i bržim odzivom motora.

- Kompatibilnost: Cilindar je specifično dizajniran za model Tomos APN T14, što garantuje savršeno prianjanje i funkcionalnost. Prilikom zamene cilindra, važno je koristiti odgovarajuće dimenzije i pravilno ga instalirati.

Napomena: Preporučuje se redovno održavanje motora, pravilno podešavanje karburatora i korišćenje preporučenih smeša goriva i ulja kako bi se osiguralo optimalno funkcionisanje motora i produžio vek trajanja cilindra. Takođe, preporučuje se zamena klipa u skladu sa preporukama proizvođača.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Gus
Proizvođač:
Kina
Tomos motori:
  • APN 4
  • APN 6
  • T 14
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop