Karburator testere Husqvarna 480 650 Tilltotson, Irska

7460 din.
HS-205A
+

Karburator za testere Husqvarna 480 i 650, Tilltotson robne marke, je zamenski deo visokog kvaliteta koji će obezbediti optimalno korišćenje testere i dugotrajnost. Ovaj karburator je precizno izrađen i dizajniran da se lako uklapa u sistem benzinske testere Husqvarna 480 i 650.

Karburator Tilltotson je jednostavan za montažu i podešavanje, što ga čini pogodnim za sve korisnike koji žele da održe optimalne performanse svoje testere. Ovaj karburator obezbeđuje ravnomerno ubrizgavanje goriva u motor i omogućava pouzdano i efikasno sečenje drveta.

Ukratko, karburator za testere Husqvarna 480 i 650, Tilltotson robne marke, je zamenski deo visokog kvaliteta koji će obezbediti dugotrajnost i optimalne performanse vaše testere. Karburator je jednostavan za montažu i podešavanje, i idealan je za sve korisnike koji žele pouzdano i efikasno sečenje drveta.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Tillotson, Irska

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 480
  • Husqvarna 650
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop