Karburator testere Husqvarna 40 45 240R 245R Craftop

craftop rezervni delovi i oprema

Rezervni delovi i oprema za trimere i testere, predviđeni za hobi korisnike i kućnu upotrebu. Odlikuje ih odličan odnos cene i kvaliteta.

2890 din.
tm94007
+

Nabavite karburator za svoju Husqvarna testeru modela 40, 45, 240R ili 245R i osigurajte da vaš alat radi kao čas. Ovaj zamenski karburator, proizveden od strane pouzdanog proizvođača Craftop, donosi visoke performanse i pouzdan rad.

Zašto je ovaj karburator savršen za vas? Evo nekoliko razloga:

  1. Poboljšane performanse: Ovaj karburator je specijalno dizajniran da obezbedi optimalan protok vazduha i goriva, što znači da će vaša testerica raditi sa maksimalnom snagom.

  2. Jednostavna zamena: Montaža je brza i jednostavna, a uz malo veštine i osnovni alat, možete to učiniti sami. To znači da ne morate čekati servisera i možete nastaviti sa svojim projektima.

  3. Ušteda novca: Zamenski delovi su često povoljnija opcija od originalnih, bez kompromisa u kvalitetu ili performansama. Ovaj karburator nudi izvanredan odnos cene i kvaliteta.

  4. Trajnost: Craftop je renomiran proizvođač, a ovaj karburator je izrađen od visokokvalitetnih materijala, što znači da će vam dugo služiti.

Ne dozvolite da vam dotrajali karburator uskraćuje produktivnost. Nabavite ovaj zamenski karburator za svoju Husqvarna testeru i nastavite da radite sa maksimalnom efikasnošću. Olakšajte si život i uživajte u pouzdanom radu svog alata. Kupite ga sada i budite spremni za sve svoje projekte.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Craftop, Kina

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 245
  • Husqvarna 245R
  • Husqvarna 40
  • Husqvarna 45
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop