O nama

Poštovani,

Prvenstveno zahvaljujemo Vam se na izdvojenom vremenu kako biste se informisali o detaljima našeg poslovanja. AgroMOTO predstavlja tim ambicioznih ljudi, koji višegodišnje stručno iskustvo usmerava u rešavanju problematike domaćeg tržišta - savetovanje,nabavka i prodaja rezervnih delova i opreme za motorni alat i mašine koji se koriste u domaćinsvu i privredi. Pod tim podrazumevamo skutere, tomos mopede, kao i velike motocikle preko 49cc, kvad i atv vozila, motokultivatore i motokopačice, kosilice i kosačice, trimere, testere, pumpe za navodnjavanje, agregate / generatore male snage, atomizere / prskalice.

Glavno tržište nam predstavljaju potrošači post-garantnog roka za uređaje kupljene u drugim radnjama, potrošači uređaja starije generacije kao i polovne robe koja se donsi/uvozi iz inostranstva. Proizvodi u našoj ponudi su kategorisani i usmereni ka krajnjem korisniku/potrošaču. Na sledećoj stranici možete videti spisak brendova / proitvođača čiji su proizvodi u našoj ponudi - Brendovi.

Za određene uređaje ne postoji precizni kataloški sistem kako bi se na osnovu modela uređaja odredili tačni delovi koji se ugrađuju, takođe na mnogim uređajima nije moguće ustanoviti tačan model (natpis je obrisan ili oštećen, librica sa informacijama o motoru/mašini je izgubljena, "no name" uređaj kineske reprodukcije....) tu stupa na snagu Vaša pomoć i  ekspertiza u određivanju zamenskih delova. U takvim slučajevima, putem VIBER-a ili WhatsAPP-a, brzo i lako nam možete poslati  fotografije uzorka (starog dela) za koji Vam je neophodna nova zamena.

Na našem sajtu je postavljena mala besplatna biblioteka priručnika za upotrebu i uputstava za korišćenje i remont uređaja i mašina za koje prodajemo delove. Ona su u .PDF elektronskom obliku i potpuno besplatno ih možete preuzeti, bez ikakve nadoknate ili obaveze. Zadovoljstvo nam je ukoliko vam literatura posluži. - Uputstva.

Podatke o identifikaciji AgroMOTO trgovca možete pregledati ili preduzeti na sledečoj stranici - Podaci o trgovcu.