Bregasta osovina Honda GX 340 390 Loncin

2420 din.
YLM1280609
+

Bregasta osovina za Honda GX 340 i GX 390 motore, kao i Loncin motore, igra ključnu ulogu u upravljanju otvaranjem i zatvaranjem ventila motora. Ova komponenta omogućava sinhronizaciju ventila, što je od suštinskog značaja za ispravno sagorevanje goriva i performanse motora.

Honda i Loncin su renomirani proizvođači motora, poznati po visokom kvalitetu svojih proizvoda. Kada se odlučujete za zamenu bregaste osovine, važno je koristiti originalne ili odgovarajuće zamenske delove kako biste očuvali integritet motora. Pravilna zamena bregaste osovine može poboljšati efikasnost i trajnost motora.

Bregasta osovina mora biti izrađena od visokokvalitetnog materijala koji je otporan na habanje i temperaturne promene jer je podložna velikim naporima tokom rada motora. Redovno održavanje i zamena ključnih komponenti, uključujući bregastu osovinu, pomažu u produženju veka trajanja motora i održavanju pouzdanih performansi.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Loncin, Kina

Ugrađuje se u motokultivatore

Honda motori:
  • Honda GX340
  • Honda GX390
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop