Bregasta osovina Honda GX 240 270

loncin rezervni delovi

2270 din.
YLM1240609
+

Bregasta osovina za Honda GX 240 i GX 270 motore je ključna komponenta koja igra važnu ulogu u kontroli otvaranja i zatvaranja ventila motora. Ova bregasta osovina omogućava sinhronizaciju i precizno upravljanje radom ventila, što je ključno za performanse motora.

Honda je poznata po visokom kvalitetu svojih motora, uključujući i GX seriju, pa se preporučuje korišćenje originalnih ili odgovarajućih zamenskih delova za održavanje i popravku ovih motora. Kada zamenjujete bregastu osovinu, važno je obratiti pažnju na specifikacije, dimenzije i karakteristike delova kako biste bili sigurni da odgovaraju vašem motoru.

Bregasta osovina mora biti izrađena od visokokvalitetnog materijala koji je otporan na habanje i visoke temperature, jer ova komponenta doživljava značajan stres tokom rada motora. Redovno održavanje i zamena delova kao što je bregasta osovina mogu produžiti vek vašeg motora i osigurati njegove pouzdane performanse.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Loncin, Kina

Ugrađuje se u motokultivatore

Honda motori:
  • Honda GX240
  • Honda GX270
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop