Karburator IMT 506 Bing Komplet

3330 din.
67335-87280-87281-88531
+

Kompletan set za zamenu ČEHOSLOVAČKOG IKOV karburatora, predstavlja sveobuhvatan paket koji omogućava revitalizaciju starijih serija motokultivatora IMT-506 / IMT-504 i Agria. Ovaj set, pažljivo odabran kako bi pružio potpuno rešenje, obuhvata sve neophodne komponente za zamenu starog karburatora i povratak optimalnog rada vašeg motokultivatora.

U srcu ovog seta nalazi se visokokvalitetni karburator BING kineske proizvodnje, koji se smatra idealnom zamenom za originalni ČEHOSLOVAČKI IKOV karburator. Precizna izrada i pouzdanost ovog karburatora obezbeđuju optimalne performanse motokultivatora, donoseći im novi život.

Pored toga, set uključuje i gumice karburatora - užu i širu gumu. Ove gumice su ključne za pravilno zaptivanje karburatora, sprečavajući curenje vazduha ili mešavine vazduha i goriva. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, ove gumice garantuju dugovečnost i otpornost na habanje i gorivo.

Dodatno, set sadrži i aluminijumski uvodnik, odnosno grlo karburatora. Ova komponenta igra ključnu ulogu u omogućavanju pravilnog protoka goriva i vazduha ka motoru, obezbeđujući optimalno sagorevanje i rad motokultivatora.

Ovaj sveobuhvatan set za zamenu ČEHOSLOVAČKOG IKOV karburatora predstavlja idealan izbor za vlasnike motokultivatora IMT-506 / IMT-504 i Agria koji žele osvežiti i poboljšati performanse svog motokultivatora. Pružamo vam visokokvalitetne zamenske delove koji obezbeđuju optimalne performanse i dug vek trajanja.

Nabavite ovaj set i povratite snagu i efikasnost svog motokultivatora, unapređujući njegovu funkcionalnost i produžavajući mu vek trajanja. Investicija u kvalitetne zamenske delove osiguraće da vaš motokultivator ponovno radi sa punim kapacitetom.

Izgled starog modela karburatora IKOV, kojeg zamenjuje komplet u ponudi

ikov karburator sa druge strane
ikov karburator sa grlom karburatora
ikov karburator na motokultivatoru imt 506
Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u motokultivatore

IMT motokultivatori:
  • IMT 506
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop