Karburator IMT 506 Bing

2890 din.
tm67335
+

Karburator IMT 506 Bing 18 model je ključna komponenta koja osigurava optimalan rad motokultivatora IMT 506 i IMT 504. Kao zamena za originalni karburator, ovaj zamenski karburator predstavlja pouzdanu alternativu, izrađenu od visokokvalitetnih materijala i pažljivo dizajniranu kako bi osigurao efikasno mešanje vazduha i goriva.

Karburator je vitalan deo usisnog sistema motokultivatora, omogućavajući motoru da funkcioniše na najbolji mogući način. Kada je reč o karburatoru za IMT 506, pouzdanost i dugotrajnost su od suštinskog značaja, a ovaj zamenski model ispunjava te standarde.

Nedostaci ili oštećenja na karburatoru mogu dovesti do raznih problema u radu motora, uključujući oscilacije broja obrtaja, curenje goriva ili povećanu potrošnju. Zamena karburatora postaje neizbežna kako bi se osigurala sigurnost i pouzdanost u radu motora. Cena zamenskog karburatora za IMT 506 je pristupačna, a investicija u zamenu može značajno poboljšati performanse motokultivatora.

Redovno održavanje ili zamena karburatora su ključni koraci u očuvanju optimalnog rada motokultivatora. Bing karburator za IMT 506 pruža visok nivo pouzdanosti po pristupačnoj ceni.

Održavanje karburatora ili zamena istrošenog karburatora za IMT 506 mogu se obaviti uz stručnu podršku ili konsultaciju s prodavcem. Odabir odgovarajućeg karburatora za vaš motokultivator je od vitalnog značaja kako biste osigurali dugotrajan i efikasan rad. Investirajte u kvalitetnu zamensku komponentu kako biste unapredili performanse svog motora i produžili mu životni vek.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u motokultivatore

IMT motokultivatori:
  • IMT 506

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs