Kliknite ispod na sivu traku  FILTERI  i otvoriće Vam se opcije za filtriranje prikazanih proizvoda po izabranom kriterijumu.

Koristite FILTERE za prikaz proizvoda po izabranom kriterijumu

Filteri Filteri

Akumulatori za električne bicikle

Naša ponuda uključuje akumulatore i baterije zatvorenog tipa, posebno dizajnirane za električne bicikle i električne skutere. Očuvanje i pravilno održavanje baterije su ključni faktori za produženje njenog veka trajanja i očuvanje performansi vašeg električnog dvotočkaša.

Preporučujemo da bateriju nikada ne ispraznite do potpunog kraja, već da je redovno punite kada dostigne oko 20% kapaciteta. Vreme punjenja baterije za električni bicikl ili električni skuter treba da bude u okviru 6-8 sati. Prekoračenje tog vremena može trajno oštetiti bateriju i skratiti njen životni vek.

Kada električni bicikl nije u upotrebi, preporučljivo je baterije čuvati na umerenoj sobnoj temperaturi bez velikih oscilacija u temperaturi. Takođe, baterije je neophodno dopuniti na svake 3-4 nedelje, bez obzira na to da li ste vozili bicikl u tom periodu. Vreme punjenja ne sme biti duže od 8 sati, a trebalo bi da se pobrinite da punjač odgovara ukupnoj jačini baterija vašeg električnog bicikla.

Pravilno održavanje baterija će vam omogućiti dugotrajno i pouzdano napajanje za vaš električni dvotočkaš, čineći svaku vožnju udobnom i bezbrižnom.