U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Kablovi za povezivanje baterija električnog bicikla

690 din.
331223
+

Kablovi za Povezivanje Baterija Električnog Bicikla (Paket od 4 Komada)

Ovi kablovi su esencijalni za povezivanje baterija na vašem električnom biciklu, omogućavajući pravilan protok energije između baterijskih jedinica. Paket od 4 komada obezbeđuje sve potrebne veze za optimalno napajanje vašeg bicikla.

Ključne Karakteristike:

  • Pouzdana Veza: Kablovi su dizajnirani za pouzdanu vezu između baterijskih jedinica, garantujući stabilan protok energije tokom vožnje.

  • Paket od 4 Komada: Sa četiri kabla u paketu, obezbeđuje se potpuna pokrivenost svih veza između baterija, čime se olakšava instalacija i održavanje.

  • Izdržljiv Materijal: Kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajan rad i otpornost na habanje, čime se produžava vek trajanja kablova.

  • Optimizovano za Električne Bicikle: Specifično prilagođeni za električne bicikle, ovi kablovi su optimizovani za efikasno povezivanje baterija i obezbeđivanje sigurnog napajanja.

  • Jednostavna Instalacija: Kablovi omogućavaju jednostavnu instalaciju, čime se minimizira vreme potrebno za postavljanje veza između baterijskih jedinica.

Ovaj paket od 4 kabla za povezivanje baterija osigurava da vaš električni bicikl ima stabilno i sigurno napajanje, omogućavajući vam da uživate u bezbrižnim biciklističkim avanturama. Nabavite svoj paket odmah i obezbedite pravilan rad vašeg električnog bicikla.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Materijal:
Bakar
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop