Set za održavanje lanca IPONE Off-Road Chain Care

3450 din.
IP800737
+

Set ROAD CHAIN CARE je namenjen da olakša podmazivanje i čišćenje lanca tokom cele sezone. U setu se nalazi sve što vam je potrebno da lanac pravilno održavate i tako mu produžite radni vek.
Set se sastoji od spreja za čišćenje, spreja za podmazivanje i podesive četke.

- Sprej za čišćenje lanca - Chain Cleaner:
Ipone Chain Cleaner namenjen je čišćenju svih tipova lanaca drumskih i kros motora kao i lanaca ostalih vozila (moped, ATV ,karting...). Uklanja naslage, ulja, peska, zemlje, itd. Ekstra snažan odmašćivač sa dve pozicije mlaznice koji uklanja i najjače masnoće, a da pri tome ne oštećuje O-X-Z gumice u lancu. Isparava vrlo brzo.

- Sprej za podmazivanje lanca - X-Tream Chain Off-Road:
Namenjen je za sve tipove lanca O-X-Z(ring) na kros i enduro motociklima kao i na četvorotaškašima, ATV vozilima. Posebno je preporučljiv za upotrebu van puteva. Ipone X-Tream Chain Off-Road odbija nečistoće kao što su pesak i zemlja. Njegovom upotrebom smanjuje se trenje i gubitak snage. Otporan je na vodu, sprečava stvaranje oštećenja na lancu. Upotrebom spreja smanjuje se istezanje i produžava radni vek lanca i lančanika. Podesiva mlaznica obezbeđuje precizno nanošenje spreja.

- Četka za čišćenje lanca:
Dizajn četke omogućava lakše čišćenje lanca, izrađena je od kvalitetnog PVC materijala koji joj obezbeđuje dugotrajnu upotrebu. Obuhvata lanac sa tri strane i efikasno uklanja nečistoću sa teško dostupnih mesta, na lancu ne ostaju oštećenja.

Kategorija proizvoda:
  • Kozmetika
Proizvođač:
IPONE, Francuska
Proizvođački serijski brojevi:
IP800737
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop