Bakar sprej MANNOL 9887 200 ml

360 din.
MN9887
+

Bakar sprej MANNOL 200 ml je pouzdano i svestrano rešenje za održavanje i produženje životnog veka različitih elemenata opreme koji rade pod raznovrsnim i izazovnim uslovima. Ovaj aerosolni sprej pruža izvanredno bakarno mazivo koje je idealno za podmazivanje i zaštitu elemenata koji su izloženi visokim temperaturama, velikoj vlažnosti ili agresivnom okruženju.

Njegova primena se posebno preporučuje nakon dugotrajnog rada, jer pomaže olakšati rastavljanje elemenata opreme koji su se možda međusobno spojili usled različitih faktora. Bakar sprej MANNOL efikasno eliminiše njihovu međusobnu spregu, čime olakšava održavanje i servisiranje.

Ovaj univerzalni sprej je vaš saveznik u očuvanju vaše opreme, bez obzira na opterećenje koje trpe. Bilo da se radi o velikim opterećenjima ili ekstremnim uslovima, ovaj bakarni sprej pruža izuzetnu zaštitu i podmazivanje.

Naručite Bakar sprej MANNOL 200 ml danas i osigurajte dugotrajnost i pouzdanost vaše opreme u izazovnim okolnostima. Ne dozvolite da se elemenata opreme "zaključaju" tokom dugotrajnog rada. Ovaj sprej je ključan alat za održavanje i produženje životnog veka vaših vrednih elemenata opreme. Vaša oprema zaslužuje najbolje, a mi vam to pružamo sa ponosom.

Kategorija proizvoda:
  • Dihtung / Semering
  • Ulja i maziva
Proizvođač:
Mannol, Nemačka
Proizvođački serijski brojevi:
9887
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop