Štitnik glave trimera Villager BC 750 900 1250 sa nožićem i nosacem 26 mm

490 din.
tm87680 / *tm95233
+

Štitnik Glave Trimera sa Nožićem i Nosačem - Prečnik 26 mm za Villager Motore Trimera

Štitnik glave trimera sa nožićem i nosačem prečnika 26 mm predstavlja idealno rešenje za Villager motore trimera modela BC 750, BC 900 i BC 1250. Ovaj štitnik je posebno dizajniran kako bi pružio zaštitu korisnika od udaraca i raspršivanja materijala tokom rada trimera, dok u isto vreme omogućava efikasno skraćivanje trave i drugog rastinja uz pomoć priloženog nožića.

Karakteristike:

  1. Izdržljivi Materijali: Štitnik je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji garantuju izdržljivost i dugotrajnost, čime obezbeđuje pouzdanu zaštitu tokom rada trimera.

  2. Jednostavna Montaža Nosača: Montaža nosača je jednostavna i osigurava čvrsto prianjanje štitnika na trimer, čime se obezbeđuje stabilnost tokom upotrebe.

  3. Efikasan Nožić: Priloženi nožić omogućava precizno i brzo skraćivanje trave i drugog rastinja, čineći vaš trimer snažnim alatom za uređivanje vrta.

  4. Sigurnost Korisnika: Štitnik štiti korisnika od udaraca i sprečava raspršivanje materijala tokom rada, pružajući bezbedno radno okruženje.

  5. Redovno Održavanje: Redovno održavanje štitnika i nožića je ključno za siguran i efikasan rad trimera. To uključuje čišćenje i proveru oštrine nožića.

Napomena: Šrafovi za montažu nisu uključeni u paketu.

Preporučujemo konsultaciju sa stručnjakom ili serviserom kako biste odabrali odgovarajući štitnik glave trimera sa nožićem i nosačem prečnika 26 mm za vaš specifični model trimera. Pravilna montaža i održavanje štitnika su ključni za sigurno korišćenje trimera i postizanje optimalnih rezultata pri košenju i uređivanju vrta.

Kategorija proizvoda:
  • Oprema i pribor
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 750
  • Villager BC 900
  • Villager BC 1250
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop