Štitnik glave trimera Villager BC 750 900 1250 1900 sa nožićem

670 din.
HE0194 / RD-1065
+

Štitnik glave trimera sa nožićem za automasko skracivanje strune za sve Villager motorne trimere. Za uspesnu montažu neophodno je da posedujete i odgovarajući nosač štitnika, u ponudi imamo nosače štitnika.

Štitnik glave trimera sa nožićem je bitan dodatak za sve Villager motorne trimere, uključujući modele BC 750, BC 900, BC 1250 i BC 1900. Ovaj štitnik ima funkciju automatskog skraćivanja strune tokom rada trimera, što omogućava lakše i efikasnije održavanje dužine strune bez potrebe za ručnim skraćivanjem.

Karakteristike štitnika glave trimera sa nožićem:

- Obezbeđuje sigurnost korisnika tako što štiti od udaraca i raspršivanja materijala prilikom rada trimera.
- Automatsko skraćivanje strune omogućava održavanje optimalne dužine strune bez prekida u radu.
- Montira se na odgovarajući nosač štitnika koji je kompatibilan sa modelom trimera.
- Visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost štitnika.
- Redovno održavanje štitnika, uključujući čišćenje i pregled na prisustvo oštećenja, je važno za njegovu optimalnu funkcionalnost i siguran rad trimera.

Kada montirate štitnik glave trimera sa nožićem, važno je koristiti odgovarajući nosač štitnika koji je kompatibilan sa vašim modelom trimera. Preporučuje se konsultacija sa stručnjakom ili serviserom kako biste odabrali pravi nosač i osigurali pravilnu montažu štitnika. Takođe je važno pažljivo pratiti uputstva proizvođača kako biste obezbedili sigurnu i pravilnu upotrebu štitnika glave trimera sa nožićem.

Kategorija proizvoda:
  • Oprema i pribor
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 750
  • Villager BC 900
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop