Starter trimera Demon Villager sa žicom

430 din.
*RD-319 / 1981mbn / 92701 / RD-828
+

Starter trimera sa žicom je namenjen za upotrebu na Villager trimerima BC900 i BC1250, kao i na drugim kineskim trimerima koji podržavaju isti tip startera. Starter sa žicom je odgovoran za pokretanje motora trimera pružanjem potrebne snage i obrtnog momenta.

Ova komponenta se sastoji od ručke za pokretanje, žice i mehanizma koji prenosi snagu sa ručke na motor. Kada se ručka povuče, žica se uvlači u mehanizam, pokreće se zupčanik i startuje se motor trimera.

Zamena startera sa žicom se preporučuje ukoliko primetite da postoje poteškoće pri pokretanju motora, da je žica oštećena ili da je mehanizam slab. Zamena ove komponente omogućava pravilno startovanje motora i pouzdan rad trimera.

Kod zamene startera sa žicom, važno je koristiti odgovarajuću zamensku komponentu koja je kompatibilna sa modelom trimera. Preporučuje se konsultacija sa stručnjakom ili serviserom kako bi se odabrala prava zamenska žica startera za vaš trimer.

Redovno održavanje startera sa žicom, uključujući podmazivanje mehanizma i pregled žice na prisustvo oštećenja, može pomoći u produženju radnog veka ove komponente i održavanju pravilnog rada trimera.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 900
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop