Ručica gasa za trimere Demon AGM Villager 19 mm

660 din.
*zb1687 / RD-839/1
+

Ručica gasa za trimere Demon AGM Villager pruža pouzdanu kontrolu nad brzinom i gasom tokom korišćenja vašeg trimmera. Ova ručica je dizajnirana da se montira na cev prečnika 19 mm, omogućavajući udobno upravljanje tokom košenja.

Sa udobnom ručicom prečnika 19 mm, ova komponenta se lako montira na vaš trimmer, pružajući stabilnost i preciznu kontrolu. Izrađena je od kvalitetnih materijala, što osigurava izdržljivost i dugotrajan rad bez gubitka performansi.

Ručica gasa je kompatibilna sa trimmerima Demon AGM Villager, osiguravajući savršeno usklađenost i funkcionalnost. Montaža je brza i jednostavna, omogućavajući vam da bez problema nadogradite ili zamenite postojeću ručicu gasa.

Ova ručica gasa omogućava preciznu kontrolu nad brzinom sečenja, poboljšavajući efikasnost rada vašeg trimmera. Bez obzira na površinu koju košite, ova ručica će vam pružiti udobnost i pouzdanost tokom korišćenja.

Investirajte u ručicu gasa za trimere Demon AGM Villager sa prečnikom cevi od 19 mm i osigurajte pouzdanu podršku tokom košenja vašeg dvorišta ili vrta. Sa visokokvalitetnim materijalima i preciznom izradom, ova ručica gasa će vam omogućiti bezbrižno korišćenje vašeg trimmera tokom dužeg vremenskog perioda.

Kategorija proizvoda:
  • Sajle i komandne ručice
Materijal:
PVC
Proizvođač:
MTB, Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 750
  • Villager BC 900
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop