U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Rezervoar goriva trimera Villager BC 900

580 din.
W75-207 / tm87663
+

U potrazi ste za rezervoarom goriva koji savršeno odgovara Vašem trimmeru Villager BC 900? Ovaj rezervoar je originalni deo koji garantuje vrhunsku performansu i dugotrajnost.

Ključne Karakteristike:

  • Savršeno Uklapanje: Dizajniran specifično za Villager BC 900, ovaj rezervoar garantuje precizno uklapanje, očuvanje integriteta uređaja i optimalno skladištenje goriva.

  • Visokokvalitetni Materijali: Izrađen od izdržljive plastike otporne na udarce i hemikalije, ovaj rezervoar je stvoren da izdrži izazove različitih radnih uslova.

  • Transparentna Konstrukcija: Zahvaljujući transparentnom materijalu, lako možete pratiti nivo goriva, što Vam omogućava da planirate dopunu i obezbedite kontinuiran rad trimmera.

  • Jednostavna Montaža: Sa jednostavnom montažom, ovaj rezervoar omogućava brzu zamenu bez potrebe za dodatnim alatima.

  • Sigurnost na Prvom Mestu: Opremljen sigurnosnom brtvom, sprečava curenje goriva, čime štiti radno okruženje i pruža bezbrižan rad.

Održavanje Vašeg trimmera je ključno za produženje njegovog veka trajanja, a korišćenje originalnih rezervnih delova obezbeđuje optimalne performanse. Nabavite rezervoar goriva koji je dizajniran sa Villager BC 900 uređajem na umu i osigurajte dugovečnost i pouzdanost svog trimmera.

Kategorija proizvoda:
  • Rezervoar i dovod goriva
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Willtek, Tajvan

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop