Rezervoar goriva trimera Demon Villager AGM Straus Womax 52cc

580 din.
RD-488/1981
+

Rezervoar Goriva za Trimere Demon, Womax i Villager Modela BC 1250 i BC 1900 - Održavajte Optimalne Performanse Vašeg Trimera

Naš visokokvalitetni rezervoar goriva je ključna komponenta koja obezbeđuje pouzdano i sigurno snabdevanje gorivom tokom rada trimera modela Demon, Womax i Villager BC 1250 i BC 1900. Dizajniran sa fokusom na izdržljivost i otpornost na curenje, ovaj rezervoar pruža optimalne performanse, čineći vaš trimer pouzdanim saveznikom tokom različitih radnih aktivnosti.

Ključne Karakteristike:

  1. Izdržljivost i Sigurnost: Rezervoar je konstruisan kako bi izdržao izazove radnih uslova, obezbeđujući sigurno i pouzdano snabdevanje gorivom.

  2. Adekvatan Kapacitet: Sa odgovarajućim kapacitetom, rezervoar omogućava duže vreme rada bez potrebe za čestim dopunjavanjem gorivom, čime se povećava efikasnost rada trimera.

  3. Praktičnost u Punjenju: Otvor za sipanje goriva je dovoljno prostran, omogućavajući jednostavno i brzo punjenje bez prolivanja goriva, čime se štedi vreme i smanjuje nepotrebni gubitak goriva.

  4. Jednostavna Zamena: Zamena rezervoara goriva je brza i jednostavna, zahtevajući minimalno vreme i alate. Pažljivo praćenje uputstava proizvođača preporučuje se kako bi se osigurala pravilna instalacija i funkcionalnost.

Održavajte vaš trimer u vrhunskom stanju sa našim visokokvalitetnim rezervoarom goriva, obezbeđujući pouzdano i dugotrajno snabdevanje gorivom tokom svih vaših radnih aktivnosti.

Kategorija proizvoda:
  • Rezervoar i dovod goriva
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop