Prenosna glava nosač glave trimera Demon Villager AGM fi 28 mm 9 nuteva Willtek

1390 din.
W69-35b / W69-35 / TH-689
+

Prenosna glava nosača za trimere Demon, Villager, AGM i slične modele sa kardanskim prenosom. Ovaj nosač ima prečnik od 28 mm i 9 nuteva, pružajući pouzdanu i efikasnu zamenu za originalnu glavu nosača. Ova prenosna glava omogućava brzu zamenu i laku montažu na trimer, čineći je praktičnim dodatkom za održavanje vašeg uređaja. Izrađena je od kvalitetnih materijala, obezbeđujući dugotrajnost i optimalne performanse. Uz ovu glavu nosača, vaš trimmer će ponovo biti spreman za rad, pružajući vam efikasno košenje i održavanje travnjaka. Ova glava nosača Willtek brenda predstavlja pouzdan izbor za poboljšanje performansi vašeg trimera.

Nosač glave ili noža trimera koji služi kao prenosni mehanizam između sečiva i prenosnog kardana trimera. Njegov zadatak je da omogući optimalan radi i prenos radne snage sa kardana na nož trimera, cirkular ili glavu sa PVC koncem. Prenosna glava se sastoji od dva konusna zupčanika u zatvorenom aluminijumskom kućištu.

Neophodno je redovno podmazivanje prenosne glave pomoću litijumske masti kako bi se obezbedio dugotrajan i optimalan rad samog prenosnog mehanizma.

Nosač glave koji je predmet prodaje je za kardansku cev 28mm i kardan od 9 nuteva ili zuba. Odgovara za mnoge trimere, kod nas najpopularniji su Villager BC 1900 i Demon RQ5800.

Kategorija proizvoda:
  • Prenos / kvačilo / menjač
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Willtek, Tajvan

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop