Membrane karburatora sa pumpicom za trimere Demon Straus Womax Villager

260 din.
*HE0260 / 43-KB-WYC
+

Membrane karburatora sa pumpicom su ključna komponenta vašeg trimera, a kada su kompatibilne sa modelima kao što su Demon, Straus, Womax i Villager, obezbeđuju optimalne performanse.

Ove membrane omogućavaju tačnu i pouzdanu isporuku goriva vašem motoru, čime se obezbeđuje glatko pokretanje i konstantan rad. Pumpica na membranama dodatno pomaže u kreiranju pravilne smeše vazduha i goriva, čime se optimizuje performansa motora.

Ne zaboravite redovno održavati karburator i zamenjivati membrane kako biste osigurali da vaš trimer radi bez problema. Membrane karburatora sa pumpicom su ključne za efikasan rad vašeg trimera i produžavaju njegov vek trajanja.

Ove membrane su posebno dizajnirane da odgovaraju trimere Demon, Straus, Womax i Villager, čineći ih idealnim izborom za zamenu ili održavanje vašeg trimer uređaja. Uz pravilnu negu i upotrebu, vaš trimer će nastaviti da pruža izvanredne rezultate u košenju i održavanju vašeg dvorišta.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Proizvođač:
Raisman, Brazil
Proizvođački serijski brojevi:
43-88-013

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 750
  • Villager BC 900
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900
  • Villager BC 2100
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop