Elektronika (bobina) trimera Demon AGM Villager BC 1250 1900

750 din.
*8425mbn / 20275 / HE0182
+

Elektronika (Bobina) za Trimer Demon AGM, Villager BC 1250, BC 1900 i Više

Elektronika, poznata i kao bobina, ključna je komponenta vašeg trimera koja generiše iskre za paljenje goriva u motoru. Ova elektronika posebno je dizajnirana za modele trimera kao što su Demon AGM, Villager BC 1250, BC 1900 i druge kompatibilne modele, obezbeđujući pouzdano paljenje i optimalne performanse.

Karakteristike Elektronike (Bobine):

  • Precizna Kompatibilnost: Ova elektronika je tačno usklađena sa navedenim trimer modelima, što omogućava jednostavnu zamenu bez potrebe za dodatnim prilagođavanjima.
  • Pouzdano Paljenje: Elektronika generiše iskre za paljenje goriva, što omogućava pouzdano i efikasno funkcionisanje motora.
  • Kvalitetna Izrada: Elektronika je izrađena od visokokvalitetnih materijala kako bi obezbedila dug vek trajanja i stabilan rad.
  • Jednostavna Zamena: Zamena elektronike je pristupačna i može se izvršiti čak i od strane osoba sa osnovnim tehničkim veštinama.

Održavanje ispravne elektronike za paljenje ključno je za optimalno funkcionisanje vašeg trimera. Ova elektronika će osigurati da vaš trimer bude spreman za rad, bez obzira na izazove koje mu postavite. Ne zaboravite redovno održavati elektroniku i zameniti je kada je to potrebno kako biste produžili vek trajanja vašeg trimera.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Thorp, Srbija

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop