Capa startera trimera Demon Villager BC 1250 1900

40 din.
013507
+

Capa (zub) startera za trimere Villager BC 1250 i BC 1900 je ključni deo startera koji omogućava pokretanje motora. Ova capa se nalazi na starteru i ima oblik zuba koji se uklapa u zupčanik motora.

Vremenom, usled redovne upotrebe, capa (zub) startera može se oštetiti ili istrošiti. To može dovesti do problema pri startovanju trimera, kao što su teško pokretanje motora ili nemogućnost startovanja.

Zamena cape (zuba) startera za trimere Villager BC 1250 i BC 1900 je preporučljiva ukoliko primetite bilo kakvo oštećenje, habanje ili nepravilan rad postojeće cape. Zamenska capa je specijalno dizajnirana da se savršeno uklapa i obezbeđuje efikasno i pouzdano pokretanje motora. Napravljena je od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i otpornost na habanje.

Zamena cape (zuba) startera je relativno jednostavan proces koji možete obaviti sami ili se obratiti stručnjaku za dodatnu pomoć. Uz redovnu zamenu cape (zuba) startera, možete osigurati optimalno funkcionisanje startera i pouzdano startovanje vašeg trimera Villager BC 1250 i BC 1900.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI