Blok motora trimera sa poklopcem Villager BC 900 36mm

1420 din.
W75-40
+

Blok motora trimera sa poklopcem za Villager BC 900 od 36mm je kompletno kućište za motor sa poklopcem magneta, posebno dizajnirano za trimere od 33cc, sa klipom od 36 mm. Ovaj visokokvalitetni blok motora je predviđen za Villager BC 900, kao i za AGM trimere 330, kao i razne druge modele koji koriste ovaj tip motora.

Karakteristike bloka motora:

Univerzalna Kompatibilnost: Ovaj blok motora sa poklopcem je kompatibilan sa trimerima od 33cc, sa klipom od 36 mm, što ga čini pogodnim za širok spektar modela, uključujući Villager BC 900, AGM trimere 330, i druge slične modele.

Kompletan Set: Dolazi kao kompletno kućište za motor sa poklopcem magneta, spremno za montažu na vaš trimer. Obezbeđuje sveobuhvatnu zamenu ili nadogradnju vitalnog dela vašeg trimera.

Visokokvalitetni Materijali: Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju dugotrajan rad i pouzdanost čak i u zahtevnim uslovima korišćenja.

Napomena o Montaži:

Molimo imajte na umu da šrafovi za montažu nisu uključeni u paketu. Pre montaže, preporučujemo da koristite odgovarajuće šrafove kako biste osigurali pravilno pričvršćivanje bloka motora na vaš trimmer.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Willtek, Tajvan

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop