Auspuh trimera Villager BC 900

520 din.
RD-923/mb8816
+

Predstavljamo vam auspuh za trimer Villager BC 900 - ključni deo koji utiče na efikasnost i udobnost rada vašeg trimera. Ovaj visokokvalitetni auspuh je pažljivo dizajniran da optimizuje protok izduvnih gasova i smanji nivo buke, obezbeđujući pouzdan rad i udobnost korisnicima.

Karakteristike auspuha:

Optimalan Protok Izduvnih Gasova: Auspuh je konstruisan kako bi osigurao optimalan protok izduvnih gasova, što doprinosi poboljšanju efikasnosti trimera i smanjenju potrošnje goriva.

Smanjenje Buke: Opremljen je specijalnim sistemima za apsorpciju zvuka, čime se značajno smanjuje nivo buke tokom rada, što korisnicima pruža tiše i udobnije iskustvo.

Izdržljivost i Pouzdanost: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj auspuh je izuzetno izdržljiv i otporan na habanje, obezbeđujući dugotrajan rad i pouzdanost u svim uslovima korišćenja.

Važnost Zamene Auspuha:

Zamena auspuha na vašem trimeru je ključna kako bi se održale optimalne performanse i produžio radni vek alata. Ugradnjom ovog originalnog auspuha za trimer Villager BC 900, osiguravate stabilnost, trajnost i smanjenje buke tokom rada, što doprinosi efikasnom i udobnom radu u različitim situacijama.

Ne čekajte da se problemi pogoršaju. Investirajte u kvalitetan auspuh za vaš trimer i osigurajte optimalne performanse. Vaš trimer će vam biti zahvalan.

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 900
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop