Amortizer trimera Demon Villager BC 1250 1900 (gumena manžetna) fi 28 mm

170 din.
W75-906A/HE0317
+

Gumena manžetna za amortizer trimera Demon Villager BC 1250 1900, prečnika fi 28 mm, predstavlja ključnu komponentu koja obezbeđuje stabilnost i udobnost prilikom rada. Ova specijalno dizajnirana manžetna namenjena je za smanjenje prenosa vibracija i omogućavanje preciznijeg rukovanja trimera. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, proizvedena je po najvišim industrijskim standardima kako bi pružila dugotrajnost i pouzdanost.

Savršeno se uklapa u amortizere trimera Demon Villager BC 1250 1900, osiguravajući optimalne performanse i dugotrajan rad. Ova gumena manžetna od fi 28 mm posebno je dizajnirana za precizno pristajanje i maksimalnu funkcionalnost. Investicija u ovu manžetnu znači investiranje u kvalitet, udobnost i produženje radnog veka vašeg trimera.

Jedna od ključnih prednosti ove gumene manžetne jeste smanjenje vibracija tokom rada, što pruža korisniku veću udobnost i manju umornost prilikom dužih radnih sesija. Pažljivo odabrani materijali i vrhunska proizvodnja osiguravaju da ova manžetna izdrži izazove intenzivne upotrebe i pruži trajnu podršku vašem alatu.

Proizvodnja ove gumene manžetne odvija se uz primenu najnovijih tehnologija i strogu kontrolu kvaliteta, čime se garantuje visok standard svakog pojedinačnog proizvoda. Bezbednost i pouzdanost su od ključnog značaja, te je ova manžetna testirana i odobrena da ispuni očekivanja čak i najzahtevnijih korisnika.

Zamena ili nadogradnja originalnih delova vašeg trimera ovom gumenom manžetnom donosi poboljšanje u performansama i udobnosti rada. Bez obzira da li ste profesionalac ili hobista, ova manžetna pruža neophodnu podršku i olakšava svakodnevne zadatke održavanja zelenih površina.

Uz ovu gumenu manžetnu, vaš Demon Villager BC 1250 1900 trimmer postaje pouzdaniji i efikasniji alat za održavanje vašeg dvorišta ili radne površine. Investirajte u kvalitet, investirajte u gumenu manžetnu koja će unaprediti performanse i trajnost vašeg trimera.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:
  • Villager BC 1250
  • Villager BC 1900

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI