Cilindar trimera Oleo-Mac 740 fi 40 mm

7390 din.
179-024
+

Unapredite performanse vašeg trimera Oleo-Mac 740 sa visokokvalitetnim cilindrom fi 40 mm. Kada je u pitanju održavanje vašeg trimer uređaja, svaki deo ima svoju ulogu, a cilindar je ključna komponenta koja direktno utiče na performanse i efikasnost trimera. Model Oleo-Mac 740 već se dokazao kao pouzdan alat za održavanje travnjaka, ali dodavanjem ovog kvalitetnog cilindra, vaš trimer će doseći nove visine u performansama.

Zašto je cilindar važan?

Cilindar trimera je srce motora, odgovoran za stvaranje potrebne kompresije goriva i vazduha za sagorevanje. Kada je cilindar u dobrom stanju, motor radi efikasno, pružajući optimalnu snagu i performanse. Cilindar fi 40 mm specijalno je dizajniran za model Oleo-Mac 740, što znači da se savršeno uklapa i garantuje optimalne performanse.

Ključne karakteristike:

  • Povećane performanse: Zamena cilindra fi 40 mm rezultiraće poboljšanom kompresijom i efikasnijim sagorevanjem goriva, što će rezultirati bržim i preciznijim rezanjem trave ili rastinja.

  • Visokokvalitetni materijali: Ovaj cilindar izrađen je od izdržljivih materijala koji su otporni na habanje i dugotrajni, osiguravajući dug radni vek uređaja.

  • Precizna izrada: Cilindar je precizno izrađen kako bi tačno odgovarao specifikacijama trimera Oleo-Mac 740, pružajući optimalne performanse i pouzdanost tokom rada.

  • Jednostavna zamena: Zamena cilindra je brza i jednostavna, što omogućava efikasno održavanje vašeg trimera bez potrebe za dodatnim komplikacijama ili trošenjem vremena.

Prednosti zamene cilindra:

Zamena cilindra fi 40 mm za model Oleo-Mac 740 rezultiraće brojnim prednostima za vaš trimer i vaše iskustvo u radu:

  • Efikasno i precizno rezanje: Poboljšane performanse omogućavaju vam da brzo i precizno obavite svoje poslove održavanja travnjaka ili vrta.

  • Produžen radni vek: Kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost cilindra, što znači manje potrebe za čestim zamenskim delovima i veći period bezbrižnog rada.

  • Smanjeni troškovi održavanja: Investicija u visokokvalitetni cilindar dugoročno može rezultirati manjim troškovima održavanja, jer ćete ređe morati da vršite zamenu ili popravke.

  • Pouzdanost u radu: Sa novim cilindrom, možete biti sigurni da će vaš trimer raditi bez problema i pružati optimalne rezultate u svakoj situaciji.

Uzmite kontrolu nad performansama svog trimera Oleo-Mac 740 i investirajte u visokokvalitetni cilindar fi 40 mm. Učinite svoje održavanje travnjaka ili vrta lakšim i efikasnijim, bez kompromisa u pogledu kvaliteta i pouzdanosti.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Aluminijum sa Nikasil košuljicom
Proizvođač:
MTB, Kina

Ugrađuje se u trimere

OLEO-MAC motorni trimeri:
  • Oleo-Mac 740
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop