Bendiks startera trimera Oleo-Mac Sparta 37 42 44

100 din.
Y3903600
+

Bendiks startera za trimer Oleo-Mac Sparta 37 42 44 - Ključni Deo za Efikasno Održavanje Vašeg Trimer

Kada je u pitanju održavanje vašeg trimer-a Oleo-Mac Sparta 37, 42 ili 44, svaki deo je od suštinskog značaja za besprekornu funkcionalnost. Naš Bendiks startera za trimer Oleo-Mac Sparta 37 42 44 je specijalno dizajniran kako bi obezbedio brz i pouzdan start za vaš trimer, čineći ga ključnim delom vašeg alata.

Startovanje vašeg trimera treba da bude jednostavno i bez stresa, bez obzira na radne uslove. Naš bendiks startera garantuje brz i efikasan start, omogućavajući vam da započnete posao sa minimalnim naporom.

Ovaj bendiks startera je savršeno kompatibilan sa modelima Oleo-Mac Sparta 37, 42 i 44, obezbeđujući precizno usklađivanje sa vašim trimerom. Bez obzira da li se koristi za profesionalne ili kućne potrebe, ovaj deo je ključan za održavanje performansi vašeg trimera.

Naručite Bendiks startera za trimer Oleo-Mac Sparta 37 42 44 danas i obezbedite da vaš trimer uvek bude spreman za efikasno obavljanje posla. Pouzdanost i funkcionalnost su ključni, a mi vam to pružamo sa ponosom.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Ital, Turska

Ugrađuje se u trimere

OLEO-MAC motorni trimeri:
  • Oleo-Mac Sparta 37
  • Oleo-Mac Sparta 42
  • Oleo-Mac Sparta 44
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop