Auspuh trimera Oleo-Mac 753

1780 din.
Y1900604
+

Predstavljamo vam auspuh za trimer Oleo-Mac 753 - ključni deo vašeg trimera koji igra značajnu ulogu u smanjenju buke i pravilnom izduvavanju gasova. Ovaj visokokvalitetni auspuh je dizajniran i proizveden kako bi obezbedio optimalne performanse i smanjio emisiju štetnih gasova.

Karakteristike auspuha:

Optimalan Protok Izduvnih Gasova: Ovaj auspuh je pažljivo dizajniran kako bi osigurao optimalan protok izduvnih gasova. To znači poboljšanu efikasnost vašeg trimera i smanjenje buke tokom rada.

Smanjenje Buke: Opremljen je različitim komorama i cevima koje igraju ključnu ulogu u redukciji buke. To znači da ćete moći raditi tiše i udobnije.

Smanjenje Emisije Štetnih Gasova: Auspuh za trimer Oleo-Mac 753 takođe doprinosi smanjenju emisije štetnih gasova, što je ekološki prihvatljivo i važno za očuvanje okoline.

Važnost zamene auspuha:

Zamena auspuha na vašem trimeru je ključna ako primetite probleme sa emisijom gasova, bukom ili opštim performansama. Ugradnjom ovog originalnog auspuha za trimer Oleo-Mac 753 osiguravate pouzdanost, trajnost i smanjenu buku, što je posebno korisno u radnim okruženjima gde je tišina od suštinskog značaja.

Ne čekajte da se problemi pogoršaju. Investirajte u izvanredan auspuh za vaš trimer i obezbedite optimalan rad. Vaš trimer će vam biti zahvalan.

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Proizvođač:
Ital, Turska

Ugrađuje se u trimere

OLEO-MAC motorni trimeri:
  • Oleo-Mac 753
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop