Čep rezervoara trimera Kawasaki TH 34

750 din.
51048-2077
+

Čep Rezervoara Trimer Kawasaki TH 34

Čep rezervoara trimera Kawasaki TH 34 je autentičan deo proizvođača Kawasaki, pružajući izuzetnu pouzdanost i performanse. Napravljen je od visokokvalitetne plastike i poseduje M24x1.5 navoj, što ga čini savršenim dodatkom za vaš trimmer. Ovaj čep je specijalno dizajniran za upotrebu sa rezervoarom goriva trimera Kawasaki TH 34, osiguravajući savršeno uklapanje i optimalnu funkcionalnost.

Ključne Karakteristike:

  • Originalni Deo Kawasaki: Proizveden od strane Kawasaki, ovaj čep garantuje autentičnost i kvalitet koji očekujete od ovog renomiranog proizvođača.

  • Kvalitetna Izrada: Napravljen od visokokvalitetne plastike, čep je izdržljiv i otporan na habanje, pružajući dugotrajnu upotrebu.

  • Precizan Navoj: Sa M24x1.5 navojem, čep se lako i sigurno pričvršćuje na rezervoar goriva, osiguravajući čvrsto zatvaranje.

Zamena čepa rezervoara trimera Kawasaki TH 34 originalnim delom proizvođača je ključna za očuvanje sigurnosti i funkcionalnosti vašeg trimera. Sa ovim čepom, možete biti sigurni da će vaš rezervoar goriva ostati dobro zatvoren tokom svake upotrebe, pružajući vam mir uma i pouzdan rad.

Kategorija proizvoda:
  • Rezervoar i dovod goriva
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kawasaki, OEM

Ugrađuje se u trimere

KAWASAKI motorni trimeri:
  • TH34
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop