Prenosna glava nosač glave trimera Husqvarna 345

10290 din.
T0800301
+

Prenosna glava nosača za trimere ima namenski dizajn prilagođen za model Husqvarna 345. Sa prečnikom rupe za prihvat na cevi kardana od 34 mm, ovaj nosač glave obezbeđuje čvrsto prianjanje i optimalan prenos snage, čineći ga idealnim izborom za ovaj specifičan model trimera.

Ključne Karakteristike Nosača Glave:

  1. Kompatibilnost sa Modelom 345: Ovaj nosač glave je precizno dizajniran kako bi savršeno odgovarao modelu trimera Husqvarna 345, obezbeđujući besprekorno uklapanje i rad.

  2. Prečnik Rupa za Cev Kardana: Sa prečnikom rupe za prihvat od 34 mm, nosač glave pruža čvrsto prianjanje na cev kardana, čime se osigurava efikasan prenos snage tokom rada trimera.

  3. Robusna Konstrukcija: Kvalitetni materijali od kojih je napravljen nosač glave garantuju izuzetnu izdržljivost, čime se produžava vek trajanja trimera.

  4. Optimalne Performanse: Nosač glave osigurava precizne i optimalne performanse tokom košenja, čime se obezbeđuje efikasnost i tačnost u radu.

Redovno održavanje i provera nosača glave doprinose dugovečnom i pouzdanom radu vašeg trimera. Ovaj nosač glave specifičan je za model Husqvarna 345, pružajući vam pouzdanu podršku u održavanju vašeg trimer uređaja.

Kategorija proizvoda:
  • Prenos / kvačilo / menjač
Proizvođač:
Ital, Turska

Ugrađuje se u trimere

HUSQVARNA motorni trimeri:
  • Husqvarna 345FX
  • Husqvarna 345R
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop