Kolica za trimer sa dve ručke

8490 din.
tm95514
+

NOVO NA TRŽIŠTU! Pretvorite Vaš trimer u kosilicu ili mini-frezu uz pomoć ovog praktičnog dodatka! Kolica za trimer sa dve ručke su inovativno rešenje koje vam omogućava da transformišete vaš postojeći ili novi trimer u svestran alat za košenje ili obradu zemlje.

Građa kolica omogućava jednostavnu montažu trimerskog motora, dok točkovi omogućavaju lako manevrisanje i upravljanje. Ovaj dodatak je kompatibilan sa različitim tipovima trimera.

Kolica pružaju mogućnost korišćenja različitih dodataka kao što su glava za sečenje trave, nož ili cirkular, kao i freza za kultivisanje zemlje. Na taj način, možete lako prilagoditi kolica za različite vrste poslova u vašem dvorištu ili bašti.

Kolica su opremljena sa dve ručke na kojima se nalaze komande gasa i prekidač paljenja, što omogućava jednostavno upravljanje i kontrolu rada trimerom ili drugim dodacima.

Napominjemo da su fotografije prikazane sa montiranim motorom i dodacima za sečenje trave, koji su samo demonstrativnog karaktera kako bi prikazali potencijalni izgled proizvoda u upotrebi.

 

Kolica za trimer sa dve ručke su praktičan i inovativan dodatak koji će vam omogućiti da maksimalno iskoristite vaš trimer, pretvarajući ga u svestranu alatku za različite vrste radova u vašem dvorištu ili bašti.

Košenje visoke trave i korova
 
Uputstvo za montažu
Kategorija proizvoda:
  • Alat
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop  
 

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs