Čaura odstojnik točka Tomos APN zadnji fi 12x22x22 mm

80 din.
*mb0853
+

Unapredite performanse i stabilnost svog Tomos APN zadnjeg točka uz čauru odstojnika točka dimenzija fi 12x22x22 mm. Ova kvalitetna čaura je ključna komponenta koja omogućava pravilno poravnanje točka i smanjuje vibracije tokom vožnje.

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova čaura je izuzetno izdržljiva i pouzdana. Precizno dizajnirana i testirana, pruža optimalno poravnanje točka, što poboljšava sigurnost i udobnost pri vožnji.

Zamena čaure odstojnika točka je jednostavna i može se obaviti uz pomoć osnovnih alata. Uz pravilna uputstva, čak i početnici mogu uspešno izvršiti zamenu. Ova čaura je kompatibilna sa zadnjim točkom Tomos APN modela, pružajući vam unapređene performanse i stabilnost na putu.

Ne čekajte da se problemi sa točkom pogoršaju. Nabavite čauru odstojnika točka Tomos APN zadnjeg točka dimenzija fi 12x22x22 mm i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji. Poručite svoj primerak odmah i osetite razliku koju pruža kvalitetna čaura odstojnika točka.

Kategorija proizvoda:
  • Točak i delovi
Proizvođač:
Srbija
Tomos motori:
  • APN 4
  • APN 6
  • T 14
  • T 15 SL/SLC
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop