Nalepnice Tomos Automatik A3 stari tip

140 din.
mb7994
+

Nalepnice za Tomos A3 stari tip su posebno dizajnirane nalepnice namenjene za dekoraciju i identifikaciju Tomos A3 motocikala starijeg tipa. Ove nalepnice su dizajnirane da se precizno uklope i prilagode spoljnom izgledu motocikla, ističući njegov karakterističan stil.

Nalepnice Tomos A3 stari tip su izrađene od kvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske uslove i habanje, što im omogućava dugotrajnu postojanost i očuvanje izgleda. One obuhvataju različite elemente kao što su logo Tomos, modelna oznaka i druge detalje koji su karakteristični za Tomos A3 motocikle starijeg tipa.

Montaža nalepnica je relativno jednostavan postupak koji zahteva pažnju i preciznost. Preporučuje se temeljno očistiti površinu pre nanošenja nalepnica kako bi se obezbedila dobra prianjanja. Zatim treba pažljivo postaviti nalepnice na željeno mesto, glatko ih pritisnuti i ukloniti eventualne mehuriće vazduha.

Nalepnice Tomos A3 stari tip su sjajan način da personalizujete i obnovite izgled svog Tomos A3 motocikla starijeg tipa. One dodaju autentičan i originalan izgled, ističući nasleđe i karakteristike ovog kultnog motocikla.

Kategorija proizvoda:
  • Dekoracija
Proizvođač:
Srbija
Tomos motori:
  • Automatik A3
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop