Čaura zadnjih vila Tomos APN fi 24x28x25 mm Slovenija

130 din.
205919
+

Čaura zadnjih vila TOMOS APN fi 24x28x25 mm je važan deo koji se koristi za montažu zadnjih vila na TOMOS APN modelima motocikala. Ova čaura je proizvedena u Sloveniji, zemlji poznatoj po svojoj tradiciji i kvalitetu u motociklističkoj industriji.

Sa dimenzijama prilagođenim TOMOS APN modelima, ova čaura se precizno uklapa u zadnje vile i obezbeđuje stabilnost i pouzdanost tokom vožnje. Fi 24x28x25 mm dimenzije čaure omogućavaju sigurno i čvrsto povezivanje zadnjih vila sa ostatkom motocikla.

Slovenačka izrada čaure zadnjih vila TOMOS APN fi 24x28x25 mm garantuje visok kvalitet izrade i dugotrajnost. Ovaj deo je proizveden od pouzdanih materijala koji su otporni na habanje i pružaju izdržljivost tokom dužeg vremenskog perioda.

Montaža čaure zadnjih vila TOMOS APN fi 24x28x25 mm je jednostavna i pouzdana. Zahvaljujući kvalitetnoj izradi i preciznim dimenzijama, čaura se lako postavlja na zadnje vile i osigurava stabilnost i sigurnost tokom vožnje.

Ukratko, čaura zadnjih vila TOMOS APN fi 24x28x25 mm je proizvod visokog kvaliteta proizveden u Sloveniji. Ona omogućava pouzdanu montažu zadnjih vila na TOMOS APN modelima motocikala, pružajući vozačima sigurnost i stabilnost tokom vožnje.

Kategorija proizvoda:
  • Vile
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Slovenija
Tomos motori:
  • APN 4
  • APN 6
  • Elektronik 90
  • T 14
  • T 15 SL/SLC
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop  
 

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs