Blatobran Tomos APN6 zadnji stari tip

2090 din.
mb9482
+

Blatobran Tomos APN6 zadnji stari tip je specijalno dizajniran blatobran namenjen za Tomos APN6 motocikle. Ovaj blatobran je napravljen od kvalitetnog materijala i pruža pouzdanu zaštitu od prskanja blata, prašine i drugih nečistoća tokom vožnje.

Stari tip blatobrana je dizajniran da se savršeno uklapa na zadnji deo Tomos APN6 motocikla. On je izdržljiv i otporan na habanje, pružajući trajnost i sigurnost u različitim uslovima vožnje.

Montaža blatobrana je jednostavna, a stari tip dizajna garantuje kompatibilnost sa vašim Tomos APN6 motociklom. Blatobran će efikasno štititi vas i vaš motocikl od prskanja blata, čuvajući vas suvim i čistim tokom vožnje.

Ovaj zadnji blatobran stari tip je idealan izbor za vlasnike Tomos APN6 motocikla koji žele pouzdanu zaštitu i estetski doprinos svom vozilu. Nabavite ovaj kvalitetan blatobran i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji bez brige o prskanju blata.

Kategorija proizvoda:
  • Blatobran
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina
Tomos motori:
  • APN 6
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop