Blatobran Tomos APN6 zadnji PVC novi tip

2090 din.
217452
+

Blatobran Tomos APN6 zadnji PVC novi tip je visokokvalitetan blatobran namenjen za Tomos APN6 motocikle. Izrađen od PVC materijala, ovaj blatobran pruža pouzdanu zaštitu od prskanja blata, prašine i drugih nečistoća tokom vožnje.

Blatobran je specifično dizajniran za zadnji deo Tomos APN6 motocikla, obezbeđujući savršeno uklapanje i funkcionalnost. PVC materijal je izdržljiv i otporan na habanje, pružajući trajnost i pouzdanost u različitim uslovima vožnje.

Montaža blatobrana je jednostavna, a novi tip dizajna garantuje kompatibilnost sa vašim Tomos APN6 motociklom. Blatobran efikasno štiti vas i vaš motocikl od nečistoća na putu, čuvajući vas suvim i čistim tokom vožnje.

Ovaj zadnji PVC blatobran novog tipa je odličan izbor za vlasnike Tomos APN6 motocikla koji žele pouzdanu zaštitu i estetski doprinos svom vozilu. Nabavite ovaj kvalitetan blatobran i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji bez brige o prskanju blata.

Kategorija proizvoda:
  • Blatobran
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Srbija
Tomos motori:
  • APN 6
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop