Blatobran Tomos A3 prednji PVC novi tip

2190 din.
mb9476
+

Blatobran Tomos A3 prednji PVC novi tip je proizvod koji je napravljen od kompozitnih materijala, konkretno PVC materijala. Važno je napomenuti da ovaj blatobran nije originalan deo, već je novi tip koji je napravljen sa ciljem poboljšanja performansi i estetike.

Proizvodnja ovog blatobrana se odvija u Srbiji, što garantuje domaću proizvodnju i podršku lokalne ekonomije. Blatobran je pažljivo izrađen od kvalitetnih kompozitnih materijala kako bi pružio trajnost, otpornost na habanje i adekvatnu zaštitu tokom vožnje.

Blatobran Tomos A3 prednji PVC novi tip je dizajniran da se savršeno uklopi na vaš Tomos A3 model, pružajući praktičnost i estetski privlačan izgled. Sa svojim kompozitnim materijalom, ovaj blatobran je otporan na vremenske uslove i može izdržati svakodnevnu upotrebu.

Napomena: Blatobran je namenjen za prednji deo vozila i može se jednostavno montirati. Uverite se da je blatobran pravilno postavljen i obezbeđen kako bi pružio optimalnu zaštitu tokom vožnje.

Kategorija proizvoda:
  • Blatobran
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Srbija
Tomos motori:
  • Automatik A3
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop  
 

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs