Karburator Tomos APN T14 Bing

2990 din.
2747 / 87095
+

Nabavite zamenski karburator za svoj Tomos motor i osigurajte pouzdan rad i izvanredne performanse. Ovaj karburator iz Kine, sa serijskim brojem 1/12/346, posebno je dizajniran za modele APN 4 i T 14, čineći ga savršenim dodatkom za vaš motor.

Evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da razmislite o zamenskom karburatoru:

  1. Pravilan rad motora: Karburator je ključna komponenta za pravilno mešanje goriva i vazduha u motoru. Ovaj zamenski deo će osigurati da vaš motor radi besprekorno i da postiže optimalne performanse.

  2. Pouzdanost: Iako je zamenski deo, ovaj karburator je izrađen od visokokvalitetnih materijala i proizveden uz visoke standarde kvaliteta, pružajući pouzdanost i dugotrajnost.

  3. Jednostavna zamena: Montaža ovog karburatora je brza i jednostavna, omogućavajući vam da ga zamenite bez potrebe za stručnjakom. To vam štedi vreme i novac.

  4. Kompatibilnost: Karburator je kompatibilan sa više Tomos modela, što ga čini veoma praktičnim i praktičnim za vaše potrebe.

Zamenski karburator za Tomos APN T14 je prava investicija za održavanje i unapređenje vašeg motora. Nabavite ga danas i osigurajte da vaš motor radi kao nov sa optimalnim performansama.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Proizvođač:
Kina
Proizvođački serijski brojevi:
1/12/346
Tomos motori:
  • APN 4
  • APN 6
  • T 14
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop