Karburator Dellorto SHA 14-12 Tomos A3 A35 A5, Italija

5690 din.
D02259
+

Karburator Dellorto SHA 14-12 je visokokvalitetni karburator proizveden od strane renomiranog italijanskog proizvođača Dellorto, namenjen za motore Tomos A3, A35 i A5. Sa svojim pouzdanim performansama i preciznom izradom, ovaj karburator omogućava optimalno funkcionisanje motora, obezbeđujući efikasno sagorevanje goriva i pouzdan rad.

Karakteristike ovog karburatora uključuju:

  1. Precizna Izrada: Dellorto je poznat po visokom standardu izrade svojih proizvoda, što se posebno odražava u kvalitetu ovog karburatora. Svaka komponenta je pažljivo izrađena kako bi se osigurala dugotrajna funkcionalnost i pouzdan rad.

  2. Optimalno Sagorevanje: Karburator SHA 14-12 je dizajniran da pruži optimalan odnos vazduha i goriva, što rezultira efikasnim sagorevanjem goriva u motoru. To znači bolje performanse i manju potrošnju goriva.

  3. Kompatibilnost: Ovaj karburator je specifično dizajniran za modele motora Tomos A3, A35 i A5, što ga čini idealnim izborom za vlasnike ovih motora koji traže pouzdanu zamenu ili nadogradnju karburatora.

  4. Pouzdanost: Dellorto karburatori su poznati po svojoj pouzdanosti i dugovečnosti. Sa pravilnim održavanjem, ovaj karburator će obezbediti stabilan i konzistentan rad motora tokom dugog vremenskog perioda.

  5. Proizvedeno u Italiji: Kao proizvod italijanskog proizvođača sa dugom tradicijom u proizvodnji karburatora, Dellorto SHA 14-12 nosi pečat kvaliteta i pouzdanosti.

Uz sve ove karakteristike, karburator Dellorto SHA 14-12 predstavlja pouzdanu i efikasnu opciju za vlasnike motora Tomos A3, A35 i A5 koji traže visokokvalitetnu zamenu ili nadogradnju svojih karburatora.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Proizvođač:
Italija
Tomos motori:
  • Automatik A3
  • Automatik A35
  • Colibri A5
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop