Karburator BING Encarwi TOMOS A3 Automatik

3590 din.
tm89841
+

Karburator BING Encarwi TOMOS A3 Automatik predstavlja ključnu komponentu sistema goriva za motore TOMOS A3 serije, posebno dizajniran za modele sa automatskim menjačem. Karburator je od suštinskog značaja za pravilno mešanje vazduha i goriva, obezbeđujući optimalan rad motora.

Ključne karakteristike karburatora uključuju:

  • Model BING Encarwi: Karburator je proizveden od strane renomiranog proizvođača BING Encarwi, što garantuje visok kvalitet izrade i preciznost u funkcionisanju.

  • Automatski Menjač: Specifično je prilagođen za modele TOMOS A3 sa automatskim menjačem. To znači da je optimalno podešen za potrebe ovih motora, obezbeđujući efikasno i pouzdano doziranje goriva.

  • Precizna Mešavina Goriva: Karburator omogućava precizno mešanje vazduha i goriva pre nego što se smeša dovodi do cilindra za sagorevanje. Ovo je ključno za postizanje optimalne performanse i efikasnog sagorevanja.

  • Jednostavna Ugradnja: Karburator je dizajniran za jednostavnu ugradnju na TOMOS A3 Automatik motore. Sve potrebne priključnice i podešavanja su prilagođeni specifičnostima ovih motora.

  • Održavanje i Popravka: Karburatori su komponente koje se s vremena na vreme mogu trošiti ili zahtevati održavanje. U slučaju problema sa sagorevanjem, startovanjem ili performansama motora, pregled karburatora može biti od suštinskog značaja.

Uz kvalitetan karburator BING Encarwi za TOMOS A3 Automatik, vozači ovih modela mogu biti sigurni u pravilan rad sistema goriva, što doprinosi pouzdanosti i dugovečnosti motora.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Proizvođač:
Kina
Tomos motori:
  • Automatik A3
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop