U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Dizna Dellorto karburatora Tomos fi 0,51 mm Srbija

140 din.
87363 / 1686
+

Dizna Dellorto karburatora Tomos fi 0,51 mm Srbija

Dizna za Dellorto karburator na Tomos motorima igra ključnu ulogu u pravilnom doziranju goriva za sagorevanje. Ova dizna fi 0,51 mm je posebno dizajnirana za Tomos motore i pruža precizno podešavanje mešavine goriva i vazduha.

Proizvedena u Srbiji, ova dizna je izrađena od visokokvalitetnih materijala i obezbeđuje pouzdan i dugotrajan rad. Pravilno podešena dizna je ključna za optimalne performanse motora i efikasno sagorevanje goriva.

Zamena dizne na Dellorto karburatoru je relativno jednostavan postupak i može se obaviti kao deo redovnog održavanja vašeg Tomos motora. Ova dizna fi 0,51 mm će vam pomoći da održite tačno doziranje goriva za bolje performanse i veću efikasnost motora.

Nabavite ovu pouzdanu diznu za Dellorto karburator Tomos fi 0,51 mm proizvedenu u Srbiji i osigurajte da vaš motor nastavi da pruža pouzdanu i efikasnu vožnju u svim uslovima.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Proizvođač:
Srbija
Tomos motori:
  • Automatik A3
  • Automatik A35
  • Colibri A5
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop