Automat žmigavaca Tomos 6V 17W

250 din.
tm87366
+

Automat žmigavaca Tomos 6V 17W je komponenta koja omogućava automatsko upravljanje žmigavcima na vašem Tomos vozilu. Ovaj automat je specijalno dizajniran za rad na naponu od 6V i snazi od 17W, pružajući optimalne performanse i sigurnost prilikom kretanja u saobraćaju.

Sa ovim automatom, možete jednostavno kontrolisati žmigavce na vašem Tomos vozilu, obezbeđujući jasnu signalizaciju prilikom promene smera kretanja. Automat omogućava automatsko paljenje i gašenje žmigavaca u skladu sa vašim uputstvima, što vam olakšava vožnju i čini je bezbednijom.

Ovaj automat je kompatibilan sa Tomos modelima koji koriste 6V električni sistem i ima snagu od 17W. To ga čini idealnim izborom za nadogradnju ili zamenu postojećeg automata žmigavaca na vašem Tomos vozilu.

Uz visokokvalitetnu izradu i pouzdan rad, automat žmigavaca Tomos 6V 17W će vam pružiti dugotrajnost i pouzdanost. Bez obzira da li vozite gradskim ulicama ili se upuštate u duže vožnje, možete se osloniti na ovaj automat da obezbedi pravilan rad vaših žmigavaca.

Unapredite sigurnost i funkcionalnost vašeg Tomos vozila sa automat žmigavaca Tomos 6V 17W. Uz jednostavnu instalaciju i pouzdan rad, ovaj automat će vam omogućiti sigurnu i udobnu vožnju sa jasnom signalizacijom prilikom skretanja i promene trake.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina
Tomos motori:
  • APN 6
  • Elektronik 90
  • T 15 SL/SLC
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop