U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Dihtung auspuha Tomos A3 APN, kosačice, pumpe

50 din.
89734 / 227149
+

Dihtung auspuha za Tomos A3, APN, kosačice i pumpe je važan deo izduvnog sistema koji se nalazi između cilindra i auspušne cevi. Ovaj dihtung ima ulogu da obezbedi hermetičko zaptivanje između ova dva dela i spreči curenje izduvnih gasova.

Kada je dihtung auspuha oštećen ili istrošen, može doći do curenja izduvnih gasova, što može uticati na performanse motora i dovesti do smanjenja snage ili lošeg sagorevanja goriva. Zbog toga je važno redovno proveravati stanje dihtunga auspuha i zameniti ga ukoliko je potrebno.

Pri odabiru dihtunga auspuha za Tomos A3, APN, kosačice i pumpe, preporučuje se korišćenje originalnih dihtunga ili kvalitetnih zamenskih delova koji su dizajnirani specifično za ove modele. Na taj način se obezbeđuje pravilno zaptivanje i funkcionalnost izduvnog sistema.

Ukoliko primetite bilo kakvo curenje ili oštećenje dihtunga auspuha, preporučuje se zamena kako bi se osigurala pravilna funkcionalnost izduvnog sistema. Redovno održavanje i provera dihtunga auspuha su važni kako bi se sprečili potencijalni problemi i očuvala optimalna performansa motora.

Dakle, dihtung auspuha za Tomos A3, APN, kosačice i pumpe je ključni deo izduvnog sistema koji obezbeđuje zaptivanje između cilindra i auspušne cevi. Preporučuje se korišćenje originalnih ili kvalitetnih zamenskih dihtunga, kao i redovno održavanje kako bi se očuvala pravilna funkcionalnost izduvnog sistema i performanse motora.

Kategorija proizvoda:
  • Dihtung / Semering
Materijal:
Grafit
Proizvođač:
Srbija
Tomos motori:
  • APN 4
  • APN 6
  • Automatik A3
  • Automatik A35
  • Colibri A5
  • T 14
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop